Yritykset kasvihuoneiden takana 

 
 
Kun mietitään sellaistakin asiaa kuin kasvihuone ja siellä viljely niin harvapa tulee sitäkään ajatelleeksi että miten monia eri yrityksiä siinäkin tulee työllistäneeksi. Varsinaisten tekijöiden lisäksi takana on paljon erilaista teollisuutta, joka on tuottanut materilaalit ansarin tekoon ja toinen mikä ei heti tule mieleen, on erilaiset yrityspalvelut, jotka palvelevat niitä yrityksiä, jotka varsinaisesti osallistuvat rakennuksen tekemiseen. Ja kun kasvihuoneen osat ovat valmiit jossain tehtaalla tai muussa teollisuuslaitoksessa niin seuraavanahan vuoroon astuu joku kuljetusalan yritys, joka toimittaa tuotteet edelleen kauppoihin myytäviksi tai suoraan loppuasiakkaalle, kuten nykyään monissa nettikaupoissa homma toimii.
Ja entäpä kaikkien näiden yritysten turvallisuus ? Vartiointiliikkeet palvelevat varmasti jokaista ketjun yritystä, olipa kyseessä sitten teollisuushalli tai kivijalkakauppa.
Toinen palvelu, joka koskettaa vieläkin useampaa yritystä, on kirjanpitäjät. Niitähän tarvitsevat joka yritys toimialasta riippumatta.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2004-2016 IC Gct | icgctsiesgst@icgct-siesgst.org